Хари Потър
5 posters
Страница 1 от 1
Хари Потър
Какво ще кажете за филмите на Хари Потър?Струват ли повече от книгите?Кой е най-лошо направеният филм досега?А кой е най-най!?Въобще коментирайте филмите наволя!
My_BlAcK_aNgEl- Писател
- Брой мнения : 294
Местожителство : Стара Загора
Автор на : Фик(Незабравими спомени) и понякога стихотворения...
Registration date : 11.03.2008
Очаквайте...
(:
Re: Хари Потър
Любим филм ми е трудно да си определя. Като ефекти най ме впечатлява 5ят, но като качество.. може би вторият! Върви си по книгата и е наистина интересен.
Най не ми харесва... може би, знам ли.. някой части от 3ти и 4ти, но не филмите като цяло, а само части от тях ; )
Не споменавам първи, защото в него съща бяха изпуснати някой неща, но той като едно своеобразно начало на сагата си остава, може би, НАЙ!
Най не ми харесва... може би, знам ли.. някой части от 3ти и 4ти, но не филмите като цяло, а само части от тях ; )
Не споменавам първи, защото в него съща бяха изпуснати някой неща, но той като едно своеобразно начало на сагата си остава, може би, НАЙ!
~*r0cK*$taR*~- Don't Blame Me ... I'm JuSt a RoCk StaR
- Брой мнения : 820
Registration date : 31.01.2008
Очаквайте...
(:
Само книгите!!! Филмите не струват..само 3тия ми харесва..5тия..беше трагедия
~Ив~- Аматьор~
- Брой мнения : 50
Registration date : 09.03.2008
Много ясно, че книгите са по-добри, все пак филмите са правени по тях
Лично на мен любим ми е втория, всички са безоброзно сладки дребаци и все още няма толкова...ъъъ...насилие(х
А петия си беше пълен провал, Йетс не можеше да се издъни повече от това
(=
Лично на мен любим ми е втория, всички са безоброзно сладки дребаци и все още няма толкова...ъъъ...насилие(х
А петия си беше пълен провал, Йетс не можеше да се издъни повече от това
(=
Roux- Аматьор~
- Брой мнения : 42
Registration date : 04.04.2008
На мен пък всичките си ми харесват.Малко или мн са добри.Макар, че геройте като чели все повече не ми харесват така като порастват.Най ми харесват в третия филм там геройте са по естесвени и повече се приближават до представите ми.Иначе за филм май третия ми харесва най мн.Но никога не бих предпочела филма пред книгата.
Jane Carter- Поет
- Брой мнения : 82
Местожителство : Земя, Европа, България
Автор на : Приятелството е като една душа в две тела!
Registration date : 21.06.2008
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите