Рангови Титли
2 posters
Страница 1 от 1
Рангови Титли
Рангът е дума или думи стоящи точно под аватара ви.Той се получава от потребителя след набирането на определен брой мнения.
Тук ще можете да видите как вървят ранговете при нас, за да се по-запознати.
Към ранга често върви и малко изображение.То е с цел да подсили ранга.В нашия случай обаче само на първо време изображението под ранга ще бъде в подкрепа капманиятана Уницеф за Насилието в училище.Не знам от къде ми хрумна тази идея, но според мен поне малко това е в помощ.
Понятието Специален Ранг.Знам, че има за него в FAQ горе, но тука ще кажа как можете да го получите.Специалният ранг и дума/думи по избор на потребителят.Само админа може да дава такъв и да решава дали да позволи искането на такива.
Идеята е да няма определен брой мнения, но тъй като развитието на форума тепърва започва, за да имаш специален ранг трябва да имаш ранг над Аматьор~.
Ако искате и собствено изображение ще трябва да напишете малко повече мнения и да станете Поет, за да го получите.
Тук ще можете да видите как вървят ранговете при нас, за да се по-запознати.
- Читател - 0 мнения
- Аматьор~ - 30 мнения
- Поет - 60 мнения
- Ловък лирик - 100 мнения
- Майстор на краткия разказ - 150 мнения
- Писател - 240 мнения
- Товрец на бъдещето - 400 мнения
Към ранга често върви и малко изображение.То е с цел да подсили ранга.В нашия случай обаче само на първо време изображението под ранга ще бъде в подкрепа капманиятана Уницеф за Насилието в училище.Не знам от къде ми хрумна тази идея, но според мен поне малко това е в помощ.
Понятието Специален Ранг.Знам, че има за него в FAQ горе, но тука ще кажа как можете да го получите.Специалният ранг и дума/думи по избор на потребителят.Само админа може да дава такъв и да решава дали да позволи искането на такива.
Идеята е да няма определен брой мнения, но тъй като развитието на форума тепърва започва, за да имаш специален ранг трябва да имаш ранг над Аматьор~.
Ако искате и собствено изображение ще трябва да напишете малко повече мнения и да станете Поет, за да го получите.
~*r0cK*$taR*~- Don't Blame Me ... I'm JuSt a RoCk StaR
- Брой мнения : 820
Registration date : 31.01.2008
Очаквайте...
(:
Re: Рангови Титли
Ире ... ти каза , че ще ми дадеш , като имам повече от 10 ///
Имам 12
Имам 12
Whisper in the Dark- Blood Poem
- Брой мнения : 161
Местожителство : Вестерос
Автор на : Истории за дракони , феникси , вампири и странници ...
Registration date : 13.03.2008
Очаквайте...
(:
Да, на теб ти казах и ще си изпълня обещанието. Кажи какъв го искаш?
Очаквайте...
(:
МИСССССИИИИ ... ^^
Fire Dream
Fire Dream
Whisper in the Dark- Blood Poem
- Брой мнения : 161
Местожителство : Вестерос
Автор на : Истории за дракони , феникси , вампири и странници ...
Registration date : 13.03.2008
Очаквайте...
(:
За изображение обаче... трябва да качиш ранга ; )
Очаквайте...
(:
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|