Състезанието в Галерията - Обяснения и разяснения
2 posters
Страница 1 от 1
Състезанието в Галерията - Обяснения и разяснения
Там всеки, който иска пуска картинка в определен срок и по зададена тема.След това да кажем в рамките на 3-4 дни потребителите дават своя вот за някоя картинка.На края се броят гласовете и картинката става корица на албума за седмицата.Всяка седмица нов победител, ново състезание.Успех!
Всяка нова тема ( игра ) ще се пуска в нов албум.Винаги пускайте в албума с последна/актуална дата.
Четири дни ще пускате картинки, три дни ще се гласува.
Гласуването ще става като пускате коментари.Всеки коментар при снимката се брои за глас.Но внимавайте, никой няма да гласува два пъти.
Също така може и да слагате Rate на снимката.Когато я увеличите, най-отдолу ви излиза поле, но аз мисля, че с открит вот е най-удачно.Все пак така никой няма да гласува за себе си.
Всяка нова тема ( игра ) ще се пуска в нов албум.Винаги пускайте в албума с последна/актуална дата.
Четири дни ще пускате картинки, три дни ще се гласува.
Гласуването ще става като пускате коментари.Всеки коментар при снимката се брои за глас.Но внимавайте, никой няма да гласува два пъти.
Също така може и да слагате Rate на снимката.Когато я увеличите, най-отдолу ви излиза поле, но аз мисля, че с открит вот е най-удачно.Все пак така никой няма да гласува за себе си.
~*r0cK*$taR*~- Don't Blame Me ... I'm JuSt a RoCk StaR
- Брой мнения : 820
Registration date : 31.01.2008
Очаквайте...
(:
Очаквайте...
(:
Re: Състезанието в Галерията - Обяснения и разяснения
Аз не разбрах-трябва да пуснем картинка,на която има кецове и балони,така ли?
My_BlAcK_aNgEl- Писател
- Брой мнения : 294
Местожителство : Стара Загора
Автор на : Фик(Незабравими спомени) и понякога стихотворения...
Registration date : 11.03.2008
Очаквайте...
(:
Re: Състезанието в Галерията - Обяснения и разяснения
Мдам. Точно така.
Очаквайте...
(:
Страница 1 от 1
Права за този форум: